Best version of you -valmennus

 
 

Tämä valmennus on suunniteltu tuleville morsiammille ja sulhasille. Valmennus sopii myös sinulle, jos kaipaat matalan kynnyksen aloitusta valmennukselle ja haluat saada treenistä hyvää oloa ja näkyviä tuloksia.

Oletko menossa naimisiin ensi kesänä? Tai onko sinulla joku muu tilaisuus edessä, jossa olet näkyvässä roolissa? Hääpäivä on kalenterissa ja ahdistus omasta ulkonäöstä on saattanut nousta pilviin. Mitä tulee mieleesi kun mietit lausetta, paras versio sinusta? Kun haluamme näyttää parhaalta versiolta itsestämme ajattelemme heti, että meidän tulee laihtua. Usein pelkkä laihduttaminen ei kuitenkaan tuo sinulle kaipaamaasi itsevarmuutta ja toivomiasi tuloksia. Varsinkin jos sorrut pikadieettiin tai aivan liian kuormittavaan treeniin. Voisiko hääpäiväsi olla tarvitsemasi motivaattori pysyviin elämäntapa muutoksiin ja kestäviin tuloksiin?


Kenelle tämä valmennus sopii?

✗ Tuntuuko huomion keskipisteenä oleminen ahdistavalta? Ajatteletko, että et näytä hyvältä hääpuvussasi?

✗ Tuntuuko sinusta, että et ole hyvä sellaisena kuin olet ja kaipaat apua asian korjaamiseen?

✗ Onko aikaisemmat kiinteytymis yrityksesi olleet vähemmän onnistuneita?

✗ Haluatko näyttää hääkuvissasi itsevarmalta ja hyvinvoivalta?

✗ Oletko yrittänyt laihduttaa useita kertoja, mutta se ei ole muuttanut oloasi parempaan suuntaan tai onnistunut ollenkaan?


Mistä tässä valmennuksessa on kyse?

Jos vastasit kyllä edes yhteen yllä olevaan kysymykseen, on tämä valmennus täydellinen sinulle.

Hyvinvointi on tämän valmennuksen ydin. Tavoitteena on kasvattaa itsetuntoasi samalla kun hauis kasvaa. Omatoimisesti tehtävät treenit voit toteuttaa kotona, joten sinun ei ole pakko käyttää aikaa tai rahaa salilla harjoitteluun.

Liikkeet ovat kiinteyttäviä sekä ryhtiä ja liikkuvuutta parantavia. Kiinteämmällä keholla sinun on helpompi tuntea olosi itsevarmaksi. Terveellinen syöminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse aloittaa tiukkaa, kaiken kieltävää ruokavaliota. Sinun ei myöskään tarvitse asua salilla saavuttaaksesi haluamiasi tuloksia.

Valmennuksessa opit kuinka treenata niin että tuloksia tulee, mutta palautumiselle jää aikaa. Ohjelmat ja saliharjoittelu tehdään sinun tavoitteidesi mukaan ja sinun kuntotasoasi kunnioittaen.


Miksi sinun kannattaa aloittaa tämä valmennus?

Häävalmistelujen alla kiire ja stressi voivat päästä yllättämään. Olet ehkä laiminlyönyt terveellisiä elämäntapoja ja olosi on nuutunut hehkuvan sijaan. Jos haluat olla paras versio itsestäsi hääpäivänäsi kannattaa sinun liittyä joukkoon.

Treeni parantaa tutkitusti palautumista ja unen laatua. Hyvä palautuminen on suuressa roolissa hyvinvoinnin kannalta. Terveellinen ruokavalio nostaa energia tasojasi sekä auttaa sinua kiinteytymis- tai laihtumistavoitteessasi.

Pelkkä ruokavalio ei kuitenkaan yksin riitä kun haetaan parasta versiotasi. Lihaskunto treeni parantaa lihastasapainoa ja sopivissa määrin yhdistettynä aerobiseen treeniin auttaa sinua saamaan kiinteämmän kropan. Kun tunnet olosi vahvaksi ja ryhdikkääksi on olosi paljon itsevarmempi. Treeni lisää hyvänolon hormooneja sekä pystyvyyden tunnetta. Stressi hormoonit laskevat kun elämäntavat ovat kunnossa ja voit nauttia päivästäsi.

Kun kokonaisuus on kunnossa tunnet olevasi paras versio itsestäsi. Saatat jopa löytää pysyvän treenaamisen ilon ja uusien elämäntapojen hienouden!

wintergarden4.jpeg


Valmennus sisältää:

8 valmennustapaamista

Kotona tehtävät lihaskunto ohjelmat

Ravitsemusvalmennus, mutta ei tiukkaa dieettiä

Liikkuvuusohjelma

Henkinen tuki tapaamisten välillä

Viikko suunnitelma treenien osalta

HINTA 650 €