Karolinan asiakaspalaute:

"Kuntosalille liityttyäni sopimukseen kuului PT-tapaaminen. Mietin heti että voinko jättää tapaamisen välistä, sillä pidän itseäni kömpelönä ja hitaasti oppivana ihmisenä. Treenit kuitenkin sovittiin ja onnekseni PT treenini piti Iina. Heti alussa hän veti boksin eteeni ja pyysi, että hyppään sen päälle. Mietin voinko sanoa ei, koska pelkäsin mutta en kehdannut. Seisoin boksin edessä ja Iina sanoi, että siihen on hypättävä. Iina oli luottavainen, että minä pystyn siihen. Kertaakaan hän ei minua epäillyt, joten mietin että sitä on vaan pakko yrittää. Hyppy onnistui ja hämmästyneenä hyppäsin siihen muutaman kerran lisää. Treenin jälkeen mietin mihinköhän muuhun vielä pystyisin, jos ammattilainen kannustaisi ja uskoisi minuun. Siitä alkoi vuoden mittainen projekti.

Sain heti hyvän olon Iinan kanssa treenaamisesta. Alusta asti Iina uskoi, että minä pystyn liikkeisiin. Hän kuunteli, kannusti ja suunnitteli juuri minulle sopivia, mutta tarpeeksi haasteellisia treenejä. Hän kuunteli tarkkaan mikä mun näkemys omasta onnistumisesta on ja rakensi meille treenisuunnitelman sen ympärille. Tavoitteina oli saada ruokavalioni kuntoon sekä oppia perusliikkeet ja vetää ensimmäinen leuka.  Sanoin Iinalle, että jos hän saa minut vetämään leuan niin hän on saavuttanut isoimman saavutuksen PT uransa aikana. 

Itse en olisi koskaan uskaltanut mennä painonnostolattialle. Se kun oli mielestäni vain heille joilla on jo täydellinen tekniikka. Aloitimme kuitenkin heti sieltä. Tangoilla ensin tekniikat kuntoon ja pikkuhiljaa painoa lisättiin. Innostuin täysin. Halusin heti uudet tavoitteet, lisää painoa ja lisää liikkeitä. Heti kun tylsistyin tai sanoin Iinalle että tänään ei suju, hän osasi vaihtaa lennosta päivän suunnnitelman. Iinalla oli aina selkeä visio miten saada minut onnistumaan, mutta koskaan hän ei antanut tavotteissa periksi. Iina näki minussa tahtoni oppia, mutta oli kärsivällinen kun en heti ymmärtänyt miten liike tehdään. Iina osaa selittää asioita monella eri tapaa, jos yksi ajattelutapa ei sisäisty. Hänen kykynsä asettautua toisen asemaan on iso etu hänen työssään. En kertaakaan vuoden sisällä tuntenut että hänellä palaa hermot minuun tai että häntä ärsyttäisi hitauteni sisäistää asioita, vaikka itse kiroilin ja turhauduin vähän väliä. Iina uskoi aina minuun ja keksi aina tapoja miten päästään eteenpäin.

Vuosi sitten jos kuulisin jostain että tänä päivänä olen vetänyt ensimmäisen leukani, kyykkään omaa kehonpainoa ilman notkoa selässä, hyppään kymmeniä boksihyppyjä peräkkäin ja hion tempausta, en uskoisi korviani.

Sijoitus personal traineriin on ollut yksi elämäni eniten palkitsevia päätöksiä fyysisesti, mutta vielä enemmän henkisesti. Iinan prioriteetti on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hän menee yli odotusten asiakkaiden auttamisessa. Olen saanut paljon apua ruokavalion kanssa kuten myös treenissä, mutta Iina auttoi myös minulle henkisesti rankkojen asioiden kanssa. Treenien kautta opin ymmärtämään että minä ansaitsen hyvää oloa. Tämä treenivuosi on tukenut todella isoa henkistä työstämistä mitä tässä ohella olen käynyt ja jatkan edelleen. Iinan hyvän asenteen takia en enää pelkää kokeilla uusia liikkeitä, vaikka en osaisikaan niitä heti. Olen myös oppinut itseni kunnioittamisen kautta mm. sanomaan ei. Nykyään viihdyn eniten painonnostolattialla ja ymmärrän että muut hiovat tekniikkaa ihan niin kuin minäkin. Olen kasvanut sellaiseksi ihmiseksi joka uskaltaisi sanoa, että minähän en hyppää tuohon boksille. Hirvittää kuitenkin mistä olisin jäänyt paitsi jos sitä hyppyä en olisi ottanut."