Elisan asiakaspalaute:

”Olin palannut salille viiden kuukauden sairaslomalta niska-selkä vaivojen takia ja lähtötilanteeni oli aika heikko. Päätin etten lähde rikkomaan paikkoja lisää, vaan ostin pt-paketin. Jännitin salille palaamista, mutta aivan turhaan. Ohjaajakseni tuli Iina, huomasin heti että hänellä on ammattimainen ja kannustava tyyli ohjata asiakasta. Aloitimme pienesti, mutta pian tekniikoita hiottuamme siirryimme suurempiin painoihin ja haastavampiin liikkeisiin. Iina pisti minut kyykkäämään; minut jonka pahin pelko oli kyykkyräkki. Hädin tuskin pääsin kyykystä ylös ensimmäisillä kerroilla. Emme antaneet periksi ja jatkettiin harjoittelua, muttei mennyt kauaakaan, kun kyykyt alkoivat sujua ja painoja tuli tankoon lisää. Tämä oli itselle se kaikista suurin voitto, tämän olin aina halunnut oppia ja Iinan avulla ja kannustuksella se onnistui. Toinen tavoitteeni oli saada edes yksi leuanveto. Tätä vielä harjoitellaan tänäkin päivänä, mutta Iinan hyvillä vinkeillä sekin vielä jonain päivänä nousee.


Jokaisissa treeneissä Iina sai minut haastamaan itseäni ja tekemään vielä se viimeinenkin toisto. Treenit olivat monipuolisia, hommat tehtiin tosissaan mutta samalla pidettiin hauskaa.
Ystävät kyselivät miten raaskin maksaa pt:n kanssa treenaamisesta niin paljon. Helppo vastaus, sehän on kaikista paras sijoitus itseensä. Minä sain Iinalta aivan valtavan määrän arvokasta tietotaitoa treeniin, hyviä vinkkejä haastavaan ruokavaliooni sekä ennen kaikkea uskoa itseeni. Treenit olivat ehdottomasti viikon kohokohtia! ”